Min side om salg for IKKE-sælgere

Hvor meget IKKE-salg er nok, inden du gør noget aktivt?

Det er bare en lille drille-reminder…

Jeg kender faktisk brancher i Danmark, hvor telefonen ringer ind med nye kunder – og emailindbakken bugner med kundeforespørgsler.

Hvor meget IKKE-salg er nok, inden du gør noget aktivt?

Men hvis du ikke er een af de heldige asener, der har dette privilegie, skal du nok gøre et eller andet for at møde nye kundeemner.

Så her er en række tiltag, du kan gøre, hvor du for alt i verden UNDGÅR at tage telefonen og ringe og booke et møde med en interessant kunde, du gerne vil have.

  1. Bruge en masse penge på Adwords og linke ind til din hjemmeside (nu har du vel lavet specifikke landing pages og SEO-optimeret og lavet Call To Actions?)
  2. Lave en masse netværksopbygning på LinkedIn og ikke mindst købe dig fattig i “Sådan bliver du bare megarig og scorer kassen på LinkedIn”. (Sjovt nok det samme kursus som alle andre tager, og som i hvert fald beriger udbyderne af LinkedIn-kurserne).
  3. Lave et nyhedsbrev og opbygge en mailingliste og sende gode tilbud til kunderne den vej (nu har vel taget et ordentligt emailkursus og lavet dit forarbejde så folk overhovedet vil tilmelde sig dit nyhedsbrev – og ikke mindst også åbner det bagefter, når du sender det ud?).
  4. Gå til netværksmøder med en masse andre spændende forretningsfolk (der også er der for at sælge DIG noget…).
  5. Gå til netværksmøder med en masse andre spændende forretningsfolk og rent faktisk netværket (du gemte dig ikke bare ovre i det ene hjørne vel?).
  6.  Bruge penge på en messestand og møde kunderne dér (nu fik du ikke bare en masse “gode snakke”, vel?).
  7. Bruge penge på tv, radio, print, webbannere, Facebook-annocering…

Der er nemlig MASSER af andre muligheder, så lad endelig være med at tage telefonen og ringe til det spændende kundeemne.

Hvis du HAR ringet, så lad endelig være med at følge op bagefter.

Lad endelig din konkurrent om at lave irriterende mødebooking over telefonen.

Hvilke tosser ringer selv til kunderne og booker et møde med en kunde i 2017??

Mange hilsner!

Henrik

No comments yet.

Skriv et svar