Min side om salg for IKKE-sælgere

Få ro og et positivt fokus på salg – lær mindfulness

Her får du et super åndedrætsværktøj til at frigøre dig for negative tanker og blive “grounded” – det virker især rigtig godt, hvis du gør det lige inden, du skal tage telefonen og ringe til kunder. (Og du er heldig at få en legendarisk fejlstart med til smilebåndet).

Læs mere om Martin og StayTrue her!

Een af de allerstørste udfordringer for mange IKKE-sælgere er al den negative tankegang og energi, de bruger INDEN, de nogensinde har talt med kunden. Helt konkret bestemmer du jo selv, om du vil bruge energien på at tænke positivt eller negativt på dig selv som sælger.

Da min erfaring er, at vi alle kun har en vis portion energi til rådighed hver dag, kan jeg ikke anbefale, at IKKE-sælgeren bruger en masse tanker, tid og energi på at tænke: “jeg kan ikke lide salg – jeg er dårlig til at sælge – kunden bliver sikkert irriteret, hvis jeg ringer – hvad skal jeg spørge om? – de har jo allerede en anden leverandør – de har sikkert ingen penge, osv, osv…”.

Denne tankegang dræner energi og hvis du starter dit salg med de tanker, er du næsten sikker på at få et negativt resultat bagefter… og så kan det jo være ligemeget med at kontakte kundeemnet i første omgang. Ubevidst skubber mange hele tiden salgsarbejdet frem ved at lave diverse overspringshandlinger – og ender med aldrig at få kontaktet hverken nye eller gamle kunder (der nok ikke har fået en opfølgning i laaang tid…).

Kender du det? Så er det vigtigt for dig at spidse ører nu!

At finde og få ro og skabe et positivt fokus på salg er nok det VIGTIGSTE for dig, der kan genkende ovenstående i dig selv!!

Uden ro og et positivt fokus på salg kan det være ligemeget med at få de bedste værktøjer og at investere tid og energi i salgsarbejdet. Finder du tilgengæld bare lidt ro og et positivt fokus, vil du opleve at få en masse gode udbytter med det samme, når du sælger!

En nem metode kan være at lære at “viske tavlen ren” inde i hovedet lige inden du skal kontakte en kunde. Evt. med een af de mange åndedræts- og mindfulness-teknikker, der findes i dag. I denne video kan du møde trivselseksperten, Martin Kirkevang fra Staytrue.dk, der vil give dig en supernem teknik, du kan bruge på 2 min. hver dag – så du lærer at tømme tankerne, styre dit åndedræt og blive en smule mere rodfæstet.

Med denne metode kan du slippe dine negative tanker og ringe ud med en større ro – det kan din kunde mærke!! Og du vil få en helt anden positiv oplevelse ud af det selv… TRO MIG!

Mvh

Henrik

Trackbacks/Pingbacks

  1. Julekalenderen del 7 – Stå op når du sælger i telefonen | Salg for IKKE-sælgere - december 15, 2014

    […] Lære god vejrtrækningsteknik og være rolig og afslappet inden du ringer – se dette blogindlæg: http://salgforikkesaelgere.dk/faa-ro-og-et-positivt-fokus-paa-salg-laer-mindfulness/. […]

  2. Skridt 7 – Stå op når du sælger i telefonen | salg - juni 14, 2017

    […] Lære god vejrtrækningsteknik og være rolig og afslappet inden du ringer – se dette blogindlæg: http://salgforikkesaelgere.dk/faa-ro-og-et-positivt-fokus-paa-salg-laer-mindfulness/. […]

Skriv et svar