Min side om salg for IKKE-sælgere

Brug YouTube til at træne salg

Bruger du YouTube.com til andet end at se sjove babyer og killinger?

Brug YouTube til at træne salg

En ting er jo at google ordet “salgstræning” og så finde ud af, hvem der ellers faldbyder den slags salgstræning, som du nu ønsker.

I min læretid (den er stadig i gang forresten) med at træne salg har jeg fundet en masse gode og inspirerende videoer med tips og tricks til at lære salg.

YouTube er faktisk en guldgrube af viden om salg, både danske og udenlandske videoer, så hvis du vil inspireres på engelsk, tysk eller spansk, er det bare om at gå igang med at lede.

Det er jo langt hen ad vejen sund fornuft sat i system, og de fleste af værktøjerne læres bedst ved at se en lille demo og dernæst træne det igen og igen.

Lidt ligesom at lære at spille tennis eller golf eller fodbold…

Husk, ikke at smadre værktøjet når du træner salg!

I dette indlæg vil jeg anbefale dig at investere ca. 5 minutter i denne video, jeg faldt over på YouTube.

Denne video udmærker sig ved at komme med meget stærk pointe, at det er os som IKKE-sælgere, der skal lytte finde ud af, hvilken type din kunde er. Er det FOR eller IMOD-typen? Så du kan spørge ind til deres type og få en masse del-JA’er fra kunden og lettere lukke salget.

Den er rigtig god som metode. Jeg kalder den selv for “Undgå/Opnå-typerne”, men denne sælger er værd at bruge 5 minutter på for dig, der gerne vil have noget konkret viden at gå videre med i din dagligdag.

God fornøjelse.

Mvh

Henrik

3 Comments

 1. Berit september 24, 2016 at 7:09 pm #

  Nu er jeg visuel og ser hele tiden skiltet i videoen hvor der står vendere og søger man her på fb vupti så kommer salgspersonen og alle hans andre ydelser og videoer.

  Svar

  • Henrik Rabell november 14, 2016 at 8:51 pm #

   Godt set. Jeg kiggede hele tiden efter et link direkte i videon. Måske er jeg bare blevet doven på mine gamle dage… Men god pointe. 🙂

   Svar

  • Henrik Rabell november 23, 2016 at 1:08 pm #

   Jeg har måttet skifte videoen ud med een med et andet budskab, da den første er blevet slettet fra Youtube. Denne er dog også god. 🙂

   Svar

Skriv et svar